Regeer Installatietechniek
Ijzersterk in installatiewerk!

Regeer Installatietechniek is opgericht in Mei 2015. Met ruim 14 jaar praktijkervaring weet ons team alles van loodgieterswerk, dakwerk, cv’s en kunnen we een complete badkamer aan u opleveren.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van zzp’ers met ieder hun eigen specialisme. Zo werkt Regeer Installatietechniek met vaste stucadoors, timmermannen en tegelzetters; alles wat u nodig heeft om uw klus te realiseren.

Heldere communicatie en overleg
Persoonlijk contact met de klant is een van onze belangrijkste kernwaarden. Door nauw betrokken te blijven bij de klant én ons werk zijn we in staat keer op keer onze werkzaamheden naar tevredenheid op te leveren. Overleg met de klant en heldere communicatie zijn de sleutelwoorden in onze samenwerking.

Reken op kwaliteit
Bij Regeer Installatietechniek vindt u een professioneel team van experts dat niet alleen de kwaliteit van het werk belangrijk vindt, maar ook die van de samenwerking. Door naar u te luisteren, met u te overleggen en aandacht te besteden aan uw wensen en eisen leveren wij u de kwaliteit die u van ons verwacht.

Contact
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op via 06-28635474 of vul ons contactformulier in.  
E-mailen
Bellen
Map