Regeer Installatietechniek
Ijzersterk in installatiewerk!

Waterleiding

Heeft u plannen voor een verbouwing in de keuken, badkamer of toilet? Of bent u al bezig met klussen? Dan moet u waarschijnlijk een waterleiding aanleggen of verplaatsen. U kunt er zelf mee aan de slag, maar u kunt er ook een professional voor inschakelen. Regeer Installatietechniek gaat er graag mee voor u aan de slag. We weten welke materialen we moeten gebruiken en kunnen eventuele problemen direct voor u oplossen. Met onze deskundige hulp komt u niet voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van een goed resultaat.


Gasleiding

Bij een verbouwing van de keuken moet u rekening houden met de leidingen, waaronder de gasleiding. Misschien moet er wel een leiding worden verplaatst, of er moet er een worden aangelegd. Durft u het niet aan om hier zelf mee aan de slag te gaan? Geen probleem. Regeer Installatietechniek verzorgt dit graag voor u.

Onze experts hebben kennis van zaken en weten precies wat er in uw situatie moet gebeuren. Dankzij onze hulp kunt u met een gerust hart verder met uw verbouwing en komt u naderhand niet voor verrassingen te staan.


Riolering

In de riolering wordt afvalwater geloosd, ingezameld en getransporteerd. Als professioneel loodgieter weten we bij Regeer Installatietechniek alles van deze infrastructuur. We weten hoe we een riolering moeten vervangen, aanpassen, repareren en installeren. Ook kunnen we verstopte rioleringen, overlopende toiletten en kapotte afvoeren verhelpen. Zowel binnen- als buitenshuis. Niet is ons te gek en voor ieder probleem hebben we een oplossing.

Schakel onze hulp in
Heeft u te maken met een van bovenstaande problemen? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij uw probleem verhelpen. Daarnaast kunnen we problemen met uw riolering in de toekomst voorkomen door het goed voor u te onderhouden.

Wilt u direct contact met ons opnemen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-28635474. Ook kunt u uw gegevens achterlaten in ons contactformulier . Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.
 
E-mailen
Bellen
Map